Avslutningsseremoni 2018

Fra avslutningsseremonien 2017.

Avslutningsseremoni for elever som har gjennomført VG2 og VG3-nivå ved Karmsund videregående skole, skoleåret 2017/2018, finner sted torsdag 21. juni i Festiviteten.

Avslutningen er obligatorisk for skolens elever. Ved oppmøte denne ettermiddagen gis det fri dagen etter slik at denne kvelden blir elevens siste skoledag.

Skulle det likevel ikke være mulig å møte til avslutningsseremonien, må dette meldes kontaktlærer innen senest fredag 16. juni.

Det vil bli servert litt fingermat og noe å drikke før selve seremonien. Seremonien vil foregå i Festiviteten torsdag 21. juni 2018.

• Oppmøte kl 16:30 for elever på restaurant- og matfag, helse- og oppvekstfag, påbygg-klassene og tilrettelagt.
  • Oppmøte kl 18:30 for elever på elektrofag, kjemi- og prosessfag og maritime fag.

Foresatte er hjertelig velkommen!

Pent antrekk.