Avslutningsseremoni for VG2 og VG3.

Kontaktlærerne Marit Elisabeth Sannes og Ragnhild Bjørkvik Galtung deler ut diplomer til elever på avdeling for helse- og oppvekstfag, mens rektor Kåre Johan Sørvåg venter med en rose til hver elev.

For første gang inviterte skolen til noe som forhåpentlig kan bli en fin tradisjon, nemlig en høytidelig avslutningsseremoni.

2016-06-20- 01

Fingermat i foajeen før seremonien.

Elever, foresatte og ansatte hadde funnet frem finstasen for å markere den høytidelige stunden i byens storstue, Festiviteten.

Før seremonien var det fingermat med drikke i foajeen, der praten gikk livlig blant alle fremmøtte.

Inne i salen var det taler av rektor Kåre Johan Sørvåg, avgangselevene Benjamin Vikse Roth og Anette Bråtun, som oppsummerte sine to år ved skolen og, ikke minst, Haugesunds ordfører Arne Christian Mohn, som i sin tale priste skolen for den rolle den spiller for det lokale næringslivet, ikke minst den maritime sektor.

Det var musikalsk innslag ved gruppen Fear Theories, der alle medlemmene betimelig nok har vært elever ved skolen.

Selve høydepunktet ved seremonien var at avgangselevene fikk tildelt diplom som bevis for sine år ved skolen.

Det ble en både stemningsfull, høytidelig og flott stund i Festiviteten, og både foresatte og elever var entydige i sin dom etter seremonien: Dette er absolutt noe skolen må fortsette med!

Under følger noen bilder fra seremonien.

Se flere bilder på skolens Facebookside.

2016-06-20- 13

Rektor Kåre Johan Sørvåg taler til elever og foresatte.

2016-06-20- 17

Gruppen Fear Theories spiller.

2016-06-20- 18

Haugesunds ordfører Arne Christian Mohn.