Avslutningsseremoni for VG2 og VG3.

For andre gang inviterte Karmsund videregående skole til høytidelig avslutningsseremoni i Festiviteten.

I fjor var første gang vi prøvde dette, og vi kan fastslå at oppslutningen i år var betydelig større enn i fjor! Elever, foresatte og ansatte hadde trukket finstasen for å markere den høytidelige skoleavslutningen. De fremmøtte fikk først servert fingermat med drikke i foajeen, der praten gikk livlig.

2017-06-20-01

God stemning i foajeen.

Inne i salen åpnet høytideligheten med tale av rektor Bente Døsen, som delte ut ros til skolens elever og de resultatene de har oppnådd.

2017-06-20-13

Rektor Bente Døsen.

Musikalsk innslag stod rockegruppen Good Intentions for. Etter applausen å dømme så opptredenen ut til å falle i smak.

2017-06-20-15

Good Intentions

Så kom turen til det virkelige høydepunktet under seremonien:
Avgangselevene fikk avdeling for avdeling tildelt vitnemål som bevis for sine år ved skolen - i tillegg til en rød rose fra rektor.

2017-06-20-24

Utdeling av vitnemål

Siste nummer under høytideligheten var flott dans av syv elever fra linjen for musikk, dans og drama ved Skeisvang videregående skole.

2017-06-20-35

Dans av elever fra Skeisvang vgs

Kveldens høytidelighet må betegnes som en suksess, så nå gjenstår det å se om oppslutningen blir enda større neste år!

Se flere bilder på  skolens Facebookside