Informasjon før Solidaritetsdagen 2017

Leder i Internasjonalt utvalg i Rogaland Røde Kors, Monica Thune Haakull, informerer.

Tirsdag 21. november er det klart for den årlige solidaritetsdagen ved Karmsund videregående skole.

Elevene ved skolen gir via Rogaland Røde Kors gjennom solidaritetsprosjektet sin støtte til prosjektet "Safe and Healthy" som drives av Røde Kors i Harghita, den fattigste delen av Romania. Prosjektet lærer barn om trafikksikkerhet, førstehjelp og sunt kosthold. I dag var leder av internasjonalt utvalg i Rogaland Røde Kors, Monica Thune Haakull, på skolen for å informere om solidaritetsprosjektet.

2017-11-09-02

To av skolens egne elever besøkte Hargita i juni og forteller her om sine inntrykk.

2017-11-09-03

Elevene var en lydhør forsamling.

2017-11-09-04

Representanter fra elevrådsstyret appellerte til elevene om å støtte helhjertet opp om prosjektet.

Se flere bilder på  skolens Facebookside.