Kake til ny nødsentral

I anledning av at de nye nødsentralene tas i bruk, fikk elevene på VG2 restaurant- og matfag et spennende oppdrag fra Haugesund brannvesen.

Elevene på kokk- og servitørfag fikk bestilling på varm mat til et stort antall gjester i anledning dagen, mens elevene på matfag fikk bestilling på det som skal følge etter den varme maten, nemlig en noe spesiell kake.

2015-02-11b

Under mottoet "Go Live Vision HS110" ville brannvesenet ha en kake formet som et bymiljø, der alle nødetater er under utrykning pga brann i stedets bakeri – i Kakegaten 12. Elever og lærere brettet opp ermene og kunne i dag stolt vise frem resultatet, som også er med i en landsdekkende konkurranse rundt åpningen av de nye nødsentralene.

Så får vi håpe smaken er like spennende som utseendet!

Haugesund brannvesen hadde for øvrig full utrykning for å hente kaken. Den ble hentet med blålys og sirener!