Karmsundelev vinner tur til Island og USA!

Kirsten Mikkelsen og vinneren, William Nam Chien Tran med vinnerdiplom.

Deltar på European Odd Fellow Youth Tour 2019.

Reisen er gevinst i en konkurranse utlyst av Odd Fellow, der elevene skulle lage et multimedia-opplegg med tema "Den Gylne Leveregel i vår tid". Elevene laget først en papirutgave av opplegget sitt, og så ble en gruppe på fem plukket ut til finalerunden, der de fem fremførte opplegget sitt, denne gangen som et multimedia-opplegg med en tidsramme på 10-15 minutter.

DSC03696 – Kopi

Stor spenning når Kirsten Mikkelsen skal til å utrope vinneren av konkurransen.

Tirsdag 12. februar skulle så vinneren utropes. Det var tidligere lærer ved Karmsund, Kirsten Mikkelsen, som på vegne av Odd Fellow kom med premier til alle fem. Fire av de fem finalistene var til stede, og spenningen var til å ta og føle på da hun utropte William Nam Chien Tran på VG2 kokk- og servitørfag som vinneren av turen. De andre finalistene mottok pengepremier som takk for innsatsen.

DSC03703 – Kopi

Premier også til de andre finalistene.

DSC03706 – Kopi

Fire av de fem finalistene: Patrik Kamil Wysocki, William Nam Chien Tran, Rebecca Edvardsen Tofteland, Guro Auestad Håvik.
I tillegg var også Hanne Ingvaldsen Andersen med i finalen, men var ikke til stede her.

Dessverre for William viser det seg at han ikke har anledning til å delta på turen, og derfor får en av de andre finalistene overta hans plass.
Dermed blir det Guro Auestad Håvik på VG2 matfag som sammen med 44 andre ungdommer og fem ledere skal delta på European Odd Fellow Youth Tour 2019 fra 14. til 25. juli.

Reisen starter med fire dagers opphold i Reykjavik på Island, der de skal besøke en rekke kjente steder, før turen går videre til New York, der de skal besøke FN, se en musikal på Broadway og ellers besøke mange kjente steder. Deretter går turen til Washington med Det hvite hus, Capitol, Arlington æreskirkegård m.m.

Formålet med reisen er å se på miljø og bærekraftig energi, og FNs verdensomspennende, fredsbevarende og humanitære virksomhet. Reisen blir nok derfor et minne for livet!

Skolen gratulerer både vinneren og turdeltakeren!