SKOLESTART 2019

VIKTIG INFORMASJON

OPPSTARTSAMTALER
Alle elever/foresatte på VG1 og VG2 innkalles til oppstartsamtaler med sine kontaktlærere mandag 19. august i tidsrommet 0900-1600.

Det vil komme innkalling i posten i begynnelsen av august.

Dersom du ikke har mottatt innkalling i posten innen 14.august, kan du ringe skolens sentralbord på telefon 51 92 20 00 for mer informasjon om tidspunkt m.m. Nødvendige skjemaer til oppstartsamtale/skolestart kan du laste ned til høyre.

ELEVER SOM IKKE MØTER FØRSTE SKOLEDAG, MISTER SKOLEPLASSEN.
Elever som er tatt opp ved Karmsund videregående skole, mister skoleplassen dersom de ikke møter opp første ordinære skoledag, som er mandag 19. august.

Hvis de derimot ikke har mulighet til å møte første ordinære skoledag, men skal ha skoleplassen, må de gi beskjed om dette til skolen.
Ring 51 92 20 00 og oppgi navn og programområde/gruppe du er tatt opp på, ev. send e-post til karmsund-vgs@skole.rogfk.no.

SKOLESTART
Nytt skoleår starter mandag 19. august.

Dag 1 – mandag 19. august

• VG1-elevene møter iht. plan for individuelle trekantsamtaler (velkomstbrev kommer i posten).
  • VG2-elevene møter iht. plan for individuelle trekantsamtaler (velkomstbrev kommer i posten).
  • Elever på VG3 og Påbygg-elevene møter iht. plan for individuelle trekantsamtaler (velkomstbrev kommer i posten).
  • Elevene på Utvidet praksis møter iht. plan for individuelle trekantsamtaler (velkomstbrev kommer i posten).

Elevene på hverdagsliv møter kl. 0805 på avdelingen.
Elever på arbeidstrening møter til trekantsamtaler som resten av skolen.

Dag 2 – tirsdag 20. august
Alle elevene møter kl 0805 i sine klasserom.

VI ØNSKER NYE OG GAMLE ELEVER VELKOMMEN!