Skoleårets siste dag er unnagjort

Rektor Kåre Johan Sørvåg taler til elever og ansatte.

I tråd med skolens tradisjoner ble skoleåret 2013-14 avsluttet med en felles samling for elever og ansatte i idrettshallen i formiddag.

I sin tale trakk rektor Kåre Johan Sørvåg bl.a. frem det lave antall sluttere ved skolen og gode eksamensresultater, noe han håpet var utslag av et godt læringsmiljø ved skolen. Han trakk også frem elevrådsstyret, som i høst viste ansvar og tok tak i problematikken rundt rusmisbruk. Rektor var stolt av å ha et slikt elevrådsstyre.

2014-06-20-02

Maria Veim (1HEC) spilte piano til innledning.

Til innledning spilte Maria Veim (1HEC) "Scarborough Fair" nydelig på elektrisk piano; ytterligere musikalsk underholdning var det av et band sammensatt av elever ved skolen.

2014-06-20-03

Tunde Schmid Grindheim (1RMB), Natalie Hettervik Flesjå (1RMB), Sindre Urbye Hovden (1TIPC), Ine Aasbø Kulleseid (1HEC), Kasper Tørsdal (1TIPE), Håkon Knudsen Kvinnsland (1EFC).
De ble - vel fortjent - belønnet med taktfaste klappsalver!

Elevrådsleder Sebastian Nilsen Lund og nestleder Tor Inge Pedersen takket både elever og skolens ledelse for godt samarbeid. Rektor kvitterte med blomster til de to.

2014-06-20-04

Rektor Kåre Johan Sørvåg overrekker blomster til Sebastian Nilsen Lund og Tor Inge Pedersen.

Mot slutten var det premiering i den reklamekonkurransen som Vg1 har som tradisjon å avvikle i de siste ukene av skoleåret.

2014-06-20-05

Bibliotekar Anita Eide deler ut premie til noen av vinnerne i reklamekonkurransen, nemlig de som vant film-klassen: Mikkel Hettervik, Bjørn Inge Romseland, og Benedicthe Tvedt Eliassen (1TIPC). Vinner-filmen deres (reklame for livet - eller var det komle? - på Borgøy) kan du se  her

Som avslutning ble det igjen musikk; denne gang av det mer kuriøse slaget! I og med at Vamp nettopp hadde varslet at de skal oppløses eller omorganiseres, var det ikke mulig å få dem til å underholde. I stedet ble scenen inntatt av en noe broket samling musikanter som presenterte seg som "Svamp"! De fremførte en versjon av "Tir n'a Noir", der de til og med hadde fått med seg en stand-in for den kvinnelige hovedstemmen.

2014-06-20-06

"Svamp": Bjørn Fløystad, "Rita Eriksen", John Stener Hasseløy Fagerland og Håkon Knudsen Kvinnsland.

Og så var det sommerferie!