Elektrofag

Elektrofag

Utdanning i elektrofag passer både for gutter og jenter.

Utdanningsprogrammet fører til et mangfold av yrker for installasjon og vedlikehold av elektriske og elektroniske systemer. Det stilles strenge krav til kvalitet, pålitelighet, sikkerhet og dokumentasjon.

Du som velger elektrofag, må kunne arbeide nøyaktig, sikkert og systematisk, og du bør være serviceorientert. Logisk tenkemåte og kreativitet er også viktig, både for å kunne løse konkrete oppgaver og for å utvikle nye produkter.

Karmsund videregående skole har disse tilbudene i utdanningsprogrammet:

 
Yrkesvalg:
  Se kort informasjonsvideo om Elektrofag.
(Videoen er tatt opp på Karmsund.)

  

   

Del denne artikkelen på:
Vg1 Elektrofag

Opplæringen på Vg1 elektrofag legger vekt på innsikt, oppleving, refleksjon og bevisste valg knyttet til de elektriske systemene.

Vg2 Data og elektronikk

Data og elektronikk skal medvirke til å dekke samfunnets behov for kompetanse i alt fra enkelt brukerutstyr som PC og mobiltelefon til avanserte kommunikasjons- og navigasjonssystemer. 

Vg2 Elenergi

Opplæringen i elenergi skal medvirke til å dekke samfunnets behov for kompetanse innenfor elkraftproduksjon og distribusjon, sjøfart, oljeproduksjon og industrivirksomhet, jernbane, helsevesen, næringsvirksomhet og boliger. 

Vg3 Maritim elektriker

Som maritim elektriker er du  elektrofagarbeider og skipets spesialist på alle elektriske og elektroniske installasjoner.

Kontaktperson